+31 (0) 183 201049

Menu

Stikstof startsystemen

Stikstof startsystemen

TS4U 's stikstof startsystemen bieden een krachtige startpunt voor grote motoren tot 320 liter. Het gebruik van stikstof als energiebron voor een standaard Jetstream luchtstarter, biedt deze systemen flexibiliteit en een mogelijkheden die niet gevonden is bij andere starter technologieën.
Stikstof wordt bewaard bij drukken tot 350 bar. Deze druk wordt verlaagd voordat de startmotor, het ondersteunen van de lange slinger cyclus geëist door kritische applicaties zoals brand pompen.

 

TS4U 's stikstof startsystemen zijn eenvoudig te implementeren en te onderhouden. Zij maken gebruik van kleine gasflessen wat resulteert in een systeem dat zowel compact als krachtig is. Zodra een startcyclus is voltooid kunnen de cilinders gemakkelijk worden vervangen door een groot aantal leveranciers.

 

Omdat het een trage gas is, brengt stikstof een extra niveau van veiligheid aan om te beginnen in gevaarlijke omgevingen. Het is de ideale oplossing als een back-up voor noodgevallen naar het primaire startsysteem op toepassingen, zoals brand pompen of generatoren in de kust en gevaarlijke gebieden.

 

De stikstof startsystemen worden volledig gemonteerd geleverd en zijn klaar om te gebruiken. Alle componenten zijn gemonteerd op een vrijstaande slip, typisch bestaande uit:

- Stikstof flessen (geleverd door de eindgebruiker)
- 250 bar tot 7 bar volledige stroom reduceerventiel
- Hogedruk filter
- Slangen met stikstof cilinder adapters voor aansluiting op elke cilinder.
- Verdeelstuk blok met: Veiligheid druk klep naar de lagedruk items te beschermen in geval van reduceerventiel lekkage of falen
- Hoge en lage drukmeters en roestvrijstaal isolatoren
- Afsluiters voor elke stikstof cilinder
- Lage drukschakelaar en roestvrij staal isolator (M20 kabelinvoerelementen ) ingesteld op 70 bar ongeveer

 

Alle items zijn gemonteerd in een volledig gelaste stalen frame met twee hefpunten. Alle armaturen zijn van roestvrijstaal Swagelok dubbel verbindingsring type met een roestvrijstalen buis. De lak is standaard kust-verf specificatie.


Locatie

Azewijnseweg 12

4214 KC Vuren

Contact

Telefoon: +31 (0) 183 201049

GSM: +31 (0) 6 2465 4653

Kvk nummer : 66197996

BTW nummer : NL189351056B01

Bank NL25 INGB 0007336068