+31 (0) 183 201049

Menu

 • TS4U heeft een compleet programa startmotoren.

  • Veer starters
  • Lucht startmotoren en systemen
  • Gereviseerde lucht start motoren
  • Hydraulische start motoren en systemen

  nu naar contact pagina

 • Wij hebben de toegang tot een groot gamma aan gereconditoneerde luchtstartmotors. Diverse modellen ook van de merken Ingersoll Rand, TDI, Austart en Pow-R-Quik.

 • TS4U's ATEX-goedgekeurde start motor voldoet aan de belangrijkste veiligheids regels. 

 • TS4U's hydraulische startmotoren en startsystemen zorgen voor een hoge betrouwbaarheid. Het maakt niet uit in wat voor zware omstandigheden ze moeten werken. Ze zorgen voor de black start van generatorsets, brandblus pompen en lieren aan boord van schepen en offshore platforms.

 
 

Veerstarters

De veerstarters van TS4U zorgen voor een eenvoudige betrouwbare manier om Uw motor handmatig te starten. De veerstarters worden gebruikt in een groot aantal verschillende toepassingen. De veerstarters zijn toepasbaar...

TS4U heeft een compleet programma van start systemen voor dieselmotoren. De startmotoren zijn geschikt voor toepassing in de Petrochemische industrie, de offshore markt en de scheepvaart. Het leveringsprogramma bestaat uit:

 


Veerstarters (mechanische starters)

De veerstarters (mechanische starters) van TS4U worden gebruikt door leveranciers van binnen(kustvaart) schepen en dieselgedreven packages. Onze veerstarters zijn eenvoudig, betrouwbaar en leverbaar uit voorraad voor een goede prijs.


Lucht starters

TS4U luchtstartsystemen worden gebruikt in toepassingen waar betrouwbaarheid van het grootste belang is. Onze luchtstartsystemen worden toegepast bij brandbluspompen, generatoren die in noodsituaties moeten opstarten.


Hydraulische startmotoren in de scheepvaart

TS4U hydraulische startsystemen en startmotoren garanderen betrouwbaarheid. Het maakt niet uit hoe uitdagend de omgeving is ze zorgen voor Black start mogelijkheden aan boord van schepen.


Locatie

Azewijnseweg 12

4214 KC Vuren

Contact

Telefoon: +31 (0) 183 201049

GSM: +31 (0) 6 2465 4653

Kvk nummer : 66197996

BTW nummer : NL189351056B01

Bank NL25 INGB 0007336068