+31 (0) 183 201049

Menu

Remote Monitoring

Toezicht houden van de olie conditie is essentieel voor de eigenaren en exploitanten van dure stukken of kritische onderdelen van de uitrusting of fabriek. Door voortdurend toezicht te houden op de niveaus van olie gedragen besmettingen en fouten kunnen die worden geïdentificeerd.

 
Veel operators gebruiken routinematige laboratoriumanalyse maar dit kan duur zijn en de vertragingen voor het versturen van het monster en wachten op de resultaten kan het verschil zijn tussen een preventieve reparaties en een storing.

 

De TS4U Oil Conditioning divisie biedt softwarepakketten aan zodat u in staat bent om de olieconditie van uw apparatuur bij te houden, ongeacht waar het is en waar je bent.

 

Op afstand olie conditie controle van TS4U

E/Log

Bij gebruik met combinatie van een Comap InteliDrive Mobile Logger, kan het een controle op afstand doen en is het volgen van een hele reeks van de motor parameters mogelijk. Met de toevoeging van een olie conditie sensor, geeft de E/log van TS4U u live, van minuut tot minuut, metingen van de vervuiling en bederf.

 

De ComAp Data Logger verzamelt informatie via de motor communicatiesysteem J1939, dit systeem bezit de gegevens tot een vooraf bepaalde zendtijd. Het kiest vervolgens het mobiele netwerk en upload alle motorvarianten parameter gegevens op het web gebaseerde E/Log software. De gegevens kunnen vervolgens worden gecontroleerd en op afstand door wagenparkbeheerders of service engineers worden geanalyseerd.

 

Het meet ook live gegevens, waaronder: motortoerental, motorbelasting, motorkoppel, oliedruk, koelvloeistoftemperatuur, brandstoftemperatuur, brandstofverbruik, Total Hours Run, ECU en foutcodes. U kunt ook de exacte uitrusting positie bijhouden en controleren via GPS-positie bewaking, dit is ideaal voor wagenparkbeheerders.

 

O/Lab

O/Lab verzamelt olie testgegevens van de OSA (On Site Analyser), dit wordt gehouden in afgelegen locaties of servicepunten. De OSA biedt het voordeel van snelle, on-site olie testen. Deze testresultaten kunnen direct worden geüpload naar de O/Lab web gebaseerde software, waar ze wetenschappelijk zijn vergeleken met bekende motor of transmissie slijtagepatronen en gerapporteerd worden in de diagnostische afdeling. Op afstand gebaseerde engineers hebben dan de mogelijkheid om deze informatie te bekijken, een trendanalyse uit te voeren en identificeren van de juiste corrigerende maatregelen of reparaties. Het brengt foutdiagnose data op de desktop in real‑time.

 

Ideaal voor conditiecontrole voor afgelegen locaties zoals steengroeven, mijnen, olieplatforms, schepen, verhuur vloten, etc.


Locatie

Azewijnseweg 12

4214 KC Vuren

Contact

Telefoon: +31 (0) 183 201049

GSM: +31 (0) 6 2465 4653

Kvk nummer : 66197996

BTW nummer : NL189351056B01

Bank NL25 INGB 0007336068