+31 (0) 183 201049

Menu

Reman luchtstartmotoren

TS4U kan een Reman startmotor leveren in slechts enkele dagen in plaats van weken. Dankzij een grote voorraad hebben we toegang tot meer dan 3.500 Reman luchtstarters dat alle belangrijke merken en modellen heeft, inclusief:

- Ingersoll Rand

- TDI

- Austart

- Pow - R - Quik

Air starters gebruiken is een compacte en krachtige manier van het starten van een motor. Maar, zoals alles in deze wereld, gaan luchtstarters uiteindelijk kapot. Als dat gebeurt, kun je je niet veroorloven om zonder motor te rijden voor 10 weken terwijl u wacht op een nieuwe. Wanneer u een vervanging nodig hebt, heb je het gelijk nodig.
Wat is een Reman starter?

Een Reman starter is een startmotor die is gereviseerd om 'als nieuw ' te staan. Wanneer een startmotor kapot gaat zullen wij u voorzien van een directe vervanging. Zodra uw motor weer gebruiksklaar is bieden wij u een korting voor de oude startmotor zodat we het kunnen her‑fabriceren. Ons team van experts ontmantelen de oude eenheid, vervangen alle slijtdelen en herstellen defecte onderdelen. Her‑fabriceren moet niet worden verward met een eenvoudige reparatie. Onze her‑fabricatie proces is veel uitgebreider. Zodra een starter is gereviseerd zullen we het waarborgen door het te testen, certificeren en het geven van een garantie van 6 maanden.

 

Snelle levering

Een Reman starter van TS4U kan bij u zijn in slechts enkele dagen. We hebben duizenden luchtstarters beschikbaar en kunnen ze sneller maken dan dat je een nieuwe koopt. Waarom maanden wachten als we een vervanger kunnen regelen in dagen? Wanneer uw motor niet loopt verliest u tijd, inkomsten en reputatie. U heeft behoefte aan een vervanging en die heeft u meteen nodig.

 

Gegarandeerde korting

Wanneer u een Reman luchtstarter koopt van TS4U dan bieden wij u een gegarandeerde korting voor uw oude luchtstarter zonder gezeur. Wij zullen deze prijs, maakt niet uit wat de toestand is, nakomen.

 

Like-for-like vervanging, geen wijzigingen nodig

TS4U kunt u voorzien van een like- For-like vervanging voor uw oude startmotor. Wij hebben toegang tot meer dan 3.500 Reman luchtstarters dat de meerderheid van merken en modellen dekken. Maak u geen zorgen als u niet het merk en model van uw startmotor weet. We hebben startmotoren experts en kunnen u helpen ze te identificeren.

 

Eén leverancier voor alle modellen van de startmotoren

De inkoop van startmotoren voor verschillende onderdelen van de uitrusting zijn bedoeld voor het omgaan met verschillende contacten. TS4U 's Reman starter programma geeft u één aanspreekpunt voor alle startmotoren die u nodig hebt. Onze engineering en productie- afdeling kan ook op maat ontworpen verpakte oplossingen leveren voor lucht-, hydraulisch-, stikstof- en voorjaarstarters.

Wij zijn uw one-stop - shop voor niet-elektrische motors.

 

Het proces voor een bestelling van een Reman luchtstarter

Ons doel is om uw motor weer zo snel mogelijk draaiende te krijgen. Dat is de reden waarom we het proces van het bestellen van een Reman starter heel eenvoudig hebben gemaakt:

1. Bestel een Reman lucht startmotor van TS4U

2. Ontvang de lucht starter en pas het aan uw motor

3. Stuur de oude startmotor TS4U binnen 30 dagen

4. Ontvang de overeengekomen korting waarde


Locatie

Azewijnseweg 12

4214 KC Vuren

Contact

Telefoon: +31 (0) 183 201049

GSM: +31 (0) 6 2465 4653

Kvk nummer : 66197996

BTW nummer : NL189351056B01

Bank NL25 INGB 0007336068