+31 (0) 183 201049

Menu

Parker Racor

TS4U is officieel een distributeur voor Parker Racor, een wereldwijde leider in de brandstof, lucht en olie filtratiesystemen. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van Parker Racor oplossingen naast onze eigen assortiment van brandstof conditionering producten.
Brandstof besmetting, in de vorm van water, diesel bug of vaste deeltjes, zal altijd zijn weg naar uw brandstof vinden. Zelfs zeer kleine vervuilingen kunnen grote problemen veroorzaken voor moderne dieselmotoren die werken op hogedruk. Dit kan leiden tot brandstoffilters die verstopt raken, brandstofinjectoren die schade lijden of complete motorstoring veroorzaken.

 

Om uw motor en uw kritische vermogen te beschermen is het van vitaal belang dat u uw uitgebreide betreffende voertuig een filtratie geeft en conditionering van brandstof praktijken met opgeslagen diesel.


Racor SNAPP™ Filter

De Parker Racor Snapp ™ brandstoffilter en waterafscheider is een compact filter met extreem snelle servicemogelijkheden. Het gepatenteerde beugel systeem en de Quick Connect brandstofleiding fittings maken filter veranderingen eenvoudig, zonder gereedschap. Op slechts vier inch breed met 2 tot 2-1/ 2-inch bout afstand,...


Racor Spin-on series diesel brandstof filters

De Parker Racor Spin-On serie levert een zeer effectieve filtratie in een verscheidenheid van compacte maten om te passen in krappe motorcompartiment. De serie is voorzien van de Aquabloc® II filter media dat is geprofileerd om een grotere oppervlak beschikbaar te maken voor brandstof filtratie en een vuil collectie....


Racor Turbine series diesel brandstoffilters

De Parker Racor Turbine serie biedt bescherming voor de grootste en duurste apparatuur in uw wagenpark. Door de beschikbaarheid van een duplex en triplex installatie heeft u altijd een schone brandstoffilter in de reserve. Hierdoor kunt u de verstopte filter, zelfs terwijl de motor draait behandelen.


Racor CCV emissie filters

Racor carter filtratie systemen bieden een effectief middel om de uitstoot te filteren en luchtvervuiling te voorkomen. Deze emissies vervuilen niet alleen de lucht in de machinekamer en omgeving, maar ze dragen ook bij om verhoogde onderhoudskosten te verminderen.


Locatie

Azewijnseweg 12

4214 KC Vuren

Contact

Telefoon: +31 (0) 183 201049

GSM: +31 (0) 6 2465 4653

Kvk nummer : 66197996

BTW nummer : NL189351056B01

Bank NL25 INGB 0007336068