+31 (0) 183 201049

Menu

Oil Safe Oil Quality sensoren

TS4U's Oil Safe Oil Quality sensoren bieden een real -time olie conditie toezichthouding voor in voertuigen, schepen, generatoren, turbines en vele andere soorten mechanische apparaten.

 

In tegenstelling tot de off-site smeermiddel testen,  wordt bij de Oil Safe sensoren voortdurend de conditie van uw smeerolie gemeten. Ook als de motor draait, wordt de olie wordt gecontroleerd. Afhankelijk van welke Oil Safe pakket u heeft, kunnen de resultaten zelfs terug gestuurd worden naar uw goederenstation en het alarm gaat automatisch af als er problemen zijn gedetecteerd.

 

Het belang van smeermiddel testen

Bij 75% van de storingen is slechte smering de oorzaak. Er zijn maar weinig bedrijven die het zich kunnen het verlies van productiviteit die ze veroorzaken en de schade aan hun reputatie die volgt veroorloven om een dure motor te herbouwen. Oil Safe Oil Quality sensoren zijn een eenvoudige en een goedkopere manier om uw winstgevendheid, productiviteit en reputatie te beschermen.
De Oil Safe Oil Quality sensoren bespaard kosten

Oil Safe is meer dan een alarm systeem. Het helpt u uw kosten te verminderen. Veel onderhoudsdiensten werken met een tweedelige dienstregeling om de smeerolie te vervangen beide tijdens en tussen de belangrijkste diensten.

 

Veel van deze smeerolie vervangingen zijn niet nodig. Ze zijn gebaseerd op de theoretische levensduur van smeerolie en dat is dus niet de actuele situatie. Olie wordt vaak te vroeg en preventief vervangen. Met de Oil Safe Oil Quality sensor meet u de actuele kwaliteit van de smeerolie en kunt u op basis van de actuele status van de smeerolie het gaan vervangen. Dit resulteert in de meeste gevallen in een uitbreiding van de service intervallen.

 

Oil Safe helpt uw bedrijf

Oil Safe Oil Quality sensoren zijn goede vrienden met  alle hardwerkende machines. Hoe slechter de omstandigheden, hoe zwaarder de werkdruk en hoe kritischer de toepassing, des te belangrijker Oil Safe wordt:

- Mijnbouw voertuigen.
- Bouw en grondverzet voertuigen.
- Commerciële en militaire scheepvaart.
- Personenvervoer.
- Biogas installaties.

 


Oil Safe helpt OEM fabrikanten te onderscheiden

Iedereen is op zoek naar een manier om zich te onderscheiden van de concurrentie. Oil Safe levert dat voordeel.

Door de integratie van Oil Safe smeerolie sensoren in uw apparatuur kunt u voordelen opleveren ver buiten de mogelijkheden van uw concurrenten, voordelen die helpen nieuwe klanten aan te trekken en oude klanten te behouden, Uw machines krijgen de volgende voordelen:

- Minder uitvaltijd
- Beter beheer
- Lagere kosten
- Verbeterde betrouwbaarheid
- Langere onderhoudsintervallen


OilAlert Lite Oil Quality sensor

Oil Safe Lite Oil Quality sensor

Oil Safe Lite is de kern van het Oil Safe bereik. Het is een dilectrische constante sensor die nauwkeurig de toestand van elke smeermiddel in motorblokken, versnellingsbakken en andere toepassingen meet.


OilAlert Plus Oil Quality Display

Oil Safe Plus is een eenvoudige stoplicht weergave dat bestuurders of operators een begrijpelijke aanduiding van de kwaliteit van de olie geeft. Het display is gekoppeld aan de Oil Safe smeerolie sensor die een nauwkeurige, real -time analyse geeft van het smeermiddel.


Oil monitoring

Oil Safe Pro remote monitoring and oil extension

Oil Safe Pro is de uiteindelijke verpakte oplossing ter vermindering van de smeermiddel kosten en de efficiëntie te verhogen. Het combineert de afgelegen diagnostische mogelijkheden van Oil Safe Live met OilLife bypass oliefilters, hierdoor zijn er...


OilAlert verminderd kosten

De bouwbedrijven worden geconfronteerd met een steeds grotere druk om kosten te besparen en de efficiëntie te verbeteren, hierdoor is het van vitaal belang dat de bedrijfsmiddelen waar ze afhankelijk van zijn, optimaal werkt. OilAlert helpt met het verminderen van de bouwkosten door voertuigen aan het werk te houden en n...


Locatie

Azewijnseweg 12

4214 KC Vuren

Contact

Telefoon: +31 (0) 183 201049

GSM: +31 (0) 6 2465 4653

Kvk nummer : 66197996

BTW nummer : NL189351056B01

Bank NL25 INGB 0007336068