+31 (0) 183 201049

Menu

Hydraulische motor startsystemen en motoren

TS4U 's hydraulische motor starters bieden oplossingen die betrouwbaarheid garandeert voor diesel- en gasmotoren tot 80 liter, ongeacht hoe uitdagend of onvoorspelbaar de omgeving is. Deze onafhankelijke beginnende oplossing met dead-ship of black-start functie is ideaal als uw primaire of secundaire methode voor de noodgeneratoren en voor degenen die in gevaarlijke gebieden werken met ATEX-veiligheidseisen.
Mits het systeem is geïnstalleerd en onderhouden is aan de TS4U specificaties kunnen onze hydraulische motor startersystemen hun energie voor onbepaalde tijd opslaan. Zelfs wanneer het ontladen is, kan het snel en gemakkelijk opnieuw opgeladen worden via een handpomp. Als alternatief kunnen hydraulische systemen worden uitgerust met een elektrische motor en/ of motor aangedreven herladen pompen en magneetventielen van op afstand bestuurbaar of met automatische start opties.

 

Betrouwbaar

TS4U’s hydraulische motor startersystemen zijn niet afhankelijk van elektriciteit. Dit maakt hen een ideaal startpunt van oplossingen voor bedrijf kritische apparatuur zoals brand pompen, noodgeneratoren en compressoren.

 

Hydraulische startmotoren werden oorspronkelijk ontworpen tijdens de Tweede Wereldoorlog om betrouwbare starters aan te bieden aan de vloot van landingsvaartuigen van de Amerikaanse marine.

 

Geschikt

TS4U 's hydraulische startsystemen zijn afzonderlijk en verzegeld waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in ondergrondse en stoffige omgevingen.

 

ATEX-gekeurde startmotoren

Als u een kust platform of ondergrondse mijn bedient, of als u producten levert aan bedrijven die dat doen, ATEX-certificering betekent veiligheid. TS4U ’s ATEX-gekeurde hydraulische startermotoren zijn volledig overeenkomend met de ATEX EN- 1834-1 en EN - 1834-2 veiligheidsnormen. Dankzij een gietijzeren behuizing en een pre-actief rondsel zijn ze geschikt voor gebruik in gevaarlijke omgevingen zoals ondergrondse mijnen of olieplatforms aangezien er geen risico is van vonken.


Hydraulische motor startsystemen

TS4U’s hydraulische motor startersystemen zijn betrouwbaar omdat ze niet afhankelijk zijn van stroom. Ze bieden gegarandeerde starters voor diesel- en gasmotoren tot 80 liter. Deze onafhankelijke, dead- schip of black- start functie is ideaal als uw primaire of secundaire methode als begin voor de brandweer pompen, nood...


De M serie startmotor

M10 hydraulische startmotor

De M10 hydraulische startmotor is de kleinste startmotor in de reeks. Geschikt voor motoren met maximaal 3 liter kan er een maximaal koppel van 30 Nm geproduceerd worden bij 3000 psi (207bar). De M10 is ook volledig van gietijzer (met inbegrip van de flens en rondsel huisve...


Hydraulische mini-packs

Hydraulische mini-packs is een zeer betrouwbare manier van het starten van een motor tot 12 liter. Ze worden veel gebruikt in de marine omgeving voor de stand-by noodstart voor extra generatoren. Hydraulische mini-packs zijn zeer handig als ze worden geleverd als een compleet geassembleerd eenheid, waaronder:

- startm...


Locatie

Azewijnseweg 12

4214 KC Vuren

Contact

Telefoon: +31 (0) 183 201049

GSM: +31 (0) 6 2465 4653

Kvk nummer : 66197996

BTW nummer : NL189351056B01

Bank NL25 INGB 0007336068