+31 (0) 183 201049

Menu

DieselCheck Diesel Test service en kits

Het komt vaak als een verrassing voor velen die zelf een takninstalltie met diesel hebben als hun tank vervuild is. Meer dan de helft van onzeklanten denken dat hun brandstof prima in orde is, vaak blijkt vervuiling pas als een noodinstallatie niet meer functioneerd.

 

Onze gegevens tonen aan dat meer dan 95% van de tanks besmet zijn.
Vervuilde diesel verlaagd de veiligheid en de continuïteit van uw noodinstallatie. Of u nu een datacenter, ziekenhuis of bank beheert, de eerste keer dat u met brandstofproblemen te maken krijgt is als u noodinstalltie niet functioneerd.

TS4U bied u DieselCheck, een uitgebreide diesel test. De DieselCheck geeft u een nauwkeurige en betrouwbare analyse van de diesel in uw installatie.

 

U kunt immers niet iets herstellen wat u niet ziet.

 

TS4U DieselCheck Diesel Testing methoden


Met behulp van moderne apparatuur en wereldwijd erkende methoden en normen, zal de TS4U 's DieselCheck Diesel Test u voorzien van een accurate en betrouwbare brandstof rapportage. Aan de hand van rapportage kunnen wij u aanbevelingen doen om u brandstof continu op kwaliteit te houden.

 

Alles wat we nodig hebben zijn 3 monsters van de diesel. Eventueel kunnen wij de bemonstering voor u uitvoeren.

 

TS4U 's DieselCheck Diesel Test kan het volgende onderzoeken.


Deeltjes tellen tot ISO4406 of NAS - Een maat voor de algemene rijnheid van de brandstof door het tellen van de hoeveelheid en de grootte van de deeltjes vervuiling.


Karl Fischer watergehalte IP438 - Een meting van de hoeveelheid water in uw brandstof (inclusief opgelost, geëmulgeerd water).


Adenosine trifosfaat (ATP) Test: Een ATP test bepaald nauwkeurig het niveau van microbiële activiteit in de brandstof. 

 

Biodiesel inhoud - Detecteert de exacte hoeveelheid van de biodiesel (FAME) in de brandstof.

 

De hele tank testen

 

Tijdens een DieselCheck Diesel Test, nemen onze service monteurs een monster van de top, midden en onderkant van elke tank. Dit is een cruciale stap. Afhankelijk van waar u uw monsters neemt, kunt u een ander resultaat krijgen. Als u maar 1 monster neemt kunt u een onjuist beeld krijgen.

 

TS4U biedt u een compleet beeld van uw brandstof om ervoor te zorgen dat er geen onaangename verrassingen zijn.

 

Rapportage van TS4U’s DieselCheck Diesel Test


Na een DieselCheck Fuel Test, krijgt u van ons volledige analyse van wat er in uw tank zit. Dit rapport is eenvoudig te begrijpen en geeft u een goed beeld van de kwaliteit uw brandstof.
Het rapport bevat foto's van onze bevindingen en een uitleg van wat dat betekent. Als er een vervuiling wordt geconstateerd wordt er een aanbeveling gedaan om u brandstof te reinigen tot een kwaliteits niveau van de EN590 normen.

 

Zelfbediening DieselCheck Diesel Test Kits

Wij voeren niet alleen zelf de testen uit, wij kunnen uw ook de apparatuur leveren waarmee u zelf de tests kunt doen. Naast deze apparatuur verzorgen wij ook cursussen zodat u medewerkers zlef de testen kunnen doen.

 

Wij zien deze optie vaak terugkomen bij:

 

1. In kritieke of sterk vervuilde omgevingen waar brandstof moet worden getest op een wekelijkse of tweewekelijkse basis. Selfservice is hier een goedkopere optie.


2. In streng beveiligde gebouwen waar toegang tot de tank moeilijk is. 

 

Voor zelftesten adviseren wij de TS4U brandstof test kt, die bevat alle tools die u nodig heeft om uw diesel regelmatig te testen.

 

Voor meer informatie neem contact met ons op! 


TS4U’s vier stap brandstof conditionering proces

DieselCheck is de eerste fase in het TS4U’s brandstof conditionering programma. De vierdelige programma is de eenvoudigste en goedkoopste manier naar schone  en betrouwbare brandstof. Het bevat:

 

1. DieselCheck Fuel Test
2. ClearTank Fuel Cleaning
3. Diesel Defence Fuel Polishing
4. ADV Fuel Stabilisation

 


Locatie

Azewijnseweg 12

4214 KC Vuren

Contact

Telefoon: +31 (0) 183 201049

GSM: +31 (0) 6 2465 4653

Kvk nummer : 66197996

BTW nummer : NL189351056B01

Bank NL25 INGB 0007336068