+31 (0) 183 201049

Menu

Diesel beschermings programma

TS4U weet dat u een betrouwbaare noodinstallatie wilt. Wij kunnen hiervoor zorgen met ons diesel beschermingsprogramma. 
TS4U’s stapsgewijze diesel conditionering proces

TS4U’S vierdelige diesel conditionerings programma is het eenvoudigste en de meest economische manier voor schone en betrouwbare brandstof. Het bevat:

 

1.DieselCheck, Brandstof Testen

2.ClearTank, Dieseltank reiniging

3.Diesel Defence, Continu diesel reinigings systemen

4.ADV, Diesel stabilisatie

 

Het grote voordeel van het Diesel beschermings programma is dat wij alles voor U verzorgen. Een totale oplossing die de betrouwbaarheid van uw diesel garandeerd.
Diesel testen met DieselCheck

Door regelmatig te testen wordt u gewaarschuwd voor problemen met diesel vervuiling. Het tijdig detecteren van vervuiling is de sleutel tot succes, voorkomen is beter dan verhelpen.TS4U biedt regelmatig testen aan als onderdeel van de het Diesel beschermings programma. We kunnen de testen voor u uitvoeren maar we kunnen ook uw medewerkers een training geven zodat ze deze zelf kunnen uitvoeren met onze diesel test kit.

Lees meer
Clear tank cleaning service

Schoonmaken is een essentieel onderdeel van ons diesel beschermings programma. Wanneer een tank erg vervuild is moet deze worden gereinigd. Wij hebben speciale reinigings installaties die U tank volledig on site reinigd. Dit alles zonder verlies van de goede brandstof.

Lees meer
Diesel Defence continu diesel reiniging installaties

Wanneer uw tank schoon is moet dit ook zo blijven. Dit doen wij met onze Diesel defence systemen, het is dan ook te adviseren om deze te monteren als uw tank schoon is. Wij monteren en onderhouden deze systemen voor u zodat u altijd betrouwbare diesel in u tank heeft.

Lees meer

 
ADV diesel stabilisator

TS4U 's diesel beschermings programma zorgt ervoor ervoor dat de kwaliteit van uw brandstof hoger is dan de volgens EN590 gestelde normen en ISO 4406 gestelde normen. Helaas verwijderen ze niet al het water; dat is onmogelijk. Water is een van de onderdelen in de biodiesel. TS4U 's ADV Regulator neutraliseert de kleine moleculen die te klein zijn voor de Diesel defence systemen.

Lees meer

 

Sinds wanneer moet brandstof geconditioneerd worden?

We gaan ervan uit dat de diesel die we in december gebruiken dezelfde kwaliteit heeft als toen we deze in juli hebben aangeschaft. Helaas is dit niet zo. De brandstof die we kopen is een mengsel van petrochemische diesel en FAME, een biologisch element. FAME is bioligsch en bevat bacterien die de diesel aantasten waardoor het in de loop van de tijd gaat degradren. Diesel bevat 7% FAME sinds 2011; dit percentage zal in de toekomst stijgen. Biodiesel is een goed idee voor het milieu, maar het is een probleem voor iedereen die diesel opslaat.

 

Onder normale omstandigheden wordt nu algemeen aangehouden dat een moderne dieselmengsel slechts houdbaar blijft gedurende 6 tot 12 maanden. Hierna begint brandstof te degraderen en, afhankelijk van het type en de ernst van de vervuiling, kan het een motorstoring veroorzaken.


Locatie

Azewijnseweg 12

4214 KC Vuren

Contact

Telefoon: +31 (0) 183 201049

GSM: +31 (0) 6 2465 4653

Kvk nummer : 66197996

BTW nummer : NL189351056B01

Bank NL25 INGB 0007336068