+31 (0) 183 201049

Menu

ClearTank Tank Cleaning service

Brandstof vervuiling is een risico waar u zich geen zorgen meer over hoeft te maken. De TS4U Tank Cleaning lost dit voor u op. U verwacht één ding van uw noodsintalltie: betrouwbaarheid. Met de TS4u ClearTank cleaning service heeft u de zekerheid dat de kwaliteit van de brandsotf niet het probleem zal zijn. TS4U’s ClearTank Dieseltank Cleaning service verwijdert de vervuiling uit uw tank en zorgt ervoor dat u met conditioneren van uw brandstof kunt beginnen.

 

ClearTank Dieseltank Cleaning service

De ClearTank service richt zich op de drie belangrijkste vormen van brandstof verontreiniging: water, vaste deeltjes en microbiële groei (dieselluis).
ClearTank Dieseltank Cleaning zorgt ervoor dat:

- Water wordt verwijderd tot op 200 PPM of minder zoals bepaald in EN590
- Vaste deeltjes zoals roet, roest en colloïdale koolstof worden verwijderd
- Microbiële groei wordt verwijderd
- Alle slib op de bodem van de tank wordt afgebroken en gefilterd
- Biofilms die ontstaan op de tankoppervlakken worden verwijderd. 

 

Eenmaal voltooid, verzekeren wij u dat uw dieseltanks schoon zijn en uw brandstof voldoet aan het 19/16/13 niveau van hygiëne zoals gedefinieerd in ISO 4406 en EN590, normen die zijn ontstaan door richtlijn 2009/30/EG.

 

Veilig, gemakkelijk en discreet

TS4U kijkt verder dan de mechanische proces van het schoonmaken van de brandstoffen en tanks; we begrijpen de commerciële implicaties van vervuilde brandstof en hebben de ClearTank Dieseltank Cleaning service aangepast.
ClearTank voorkomt problemen met de HSE de tanks worden gereinigd zonder toetreding van personeel

 

ClearTank Cleaning zorgt dat de reiniging plaats terwijl uw installatie online blijft, dus het is geen noodzaak om de dagelijkse gang van zaken te verstoren.

 

ClearTank Cleaning werkt vanuit een neutrale bus om verontrustende klanten te voorkomen. Hoewel het reinigen van tanks een voorzorgmaatregel is, kan het verkeerd worden geïnterpreteerd.

 

Hoeveel kost een ClearTank Dieseltank Cleaning?

De service wordt berekend op basis van de grootte van de te reinigen tank. Neem contact op met het TS4U-team voor meer informatie. 

 

Wat is de beste tijd voor effectieve tank reiniging?

Het lijkt onlogisch, maar het is beter om u tank te reinigen als deze vol zit met brandstof. De ClearTank cleaning maakt gebruik van de aanwezig diesel in de tank om tot een goed reinigingsresultaat te komen.

 

Na het reinigen van de tanks:

Helaas, schone brandstof blijft niet lang schoon.

Om dat wel zo te houden adviseren we om een het diesel defence systeem te installeren. Door middel van single en Multi-stadium filtratie biedt diesel defence u bescherming op lange termijn. 

 

TS4U’s vier stappen brandstof beschermings programma

ClearTank is de tweede fase in het TS4U’s brandstof beschermings programma. De vier-delige programma is de eenvoudigste route naar schone en betrouwbare brandstof. Het bevat:

- Diesel Check brandstof testen
- ClearTank Cleaning brandstof
- Diesel Defence brandstof polijsten
- ADV brandstof stabilisatie
Locatie

Azewijnseweg 12

4214 KC Vuren

Contact

Telefoon: +31 (0) 183 201049

GSM: +31 (0) 6 2465 4653

Kvk nummer : 66197996

BTW nummer : NL189351056B01

Bank NL25 INGB 0007336068