+31 (0) 183 201049

Menu

Brandstof filtratie systemen

Diesel Defence: voor een lange termijn bescherming voor uw opgeslagen diesel

Diesel Defence combineert filtratie en circulatie om uw brandstof schoon te houden. De filtratie systemen circuleren de diesel ven voorkomen het zakken en of verzamelen van de vervuilde brandstof onderin uw tank. 

Het klinkt misschien ingewikkeld, maar de Diesel Defence filtratie systemen zijn ontworpen als een 'fit and forget ' oplossing. Stel het gewoonweg in, en het zal zonder toezicht functioneren.

 

De DD50 en DD100 modellen zijn zelfs voorzien van een controller met wachtwoord beveiliging. Meldingen worden direct zichtbaar op het scherm, zodat u tijdens uw controle ronde een eenvoudige inspectie kunt doen.
Waarom zijn Diesel Defence beter dan een standaard filtratie?

Diesel vervuiling heeft verschillende oorzaken. Filter systemen op de motor reinigen alleen de brandstof tijdens het passeren van de opslagtanks naar de motor. 

TS4U 's Diesel Defensie  systemen werken op de tank, verwijderen het water, microbiële groei (de diesel bug) en vaste deeltjes (zoals vuil, roet en roest.) Met een hogere filtratie graad dan de filters op de motor.

 

Het verwijderen van de oorzaken van vervuilig op de tank met Dieseldefence systeem is de meest kosteneffectieve en efficiënte route naar een betrouwbare brandstof.

 

TS4U’s vier stappen Fuel Conditioning proces

Diesel Defensie is de derde fase in het Fuel Conditioning programma van TS4U. Het vierdelige programma is de eenvoudigste en goedkoopste manier voor een schone en betrouwbare brandstof. Het bevat:

1. DieselCheck Fuel Testing
2. ClearTank Fuel Cleaning
3. Diesel Fuel Defence Polishing
4. ADV Fuel stabilisation


Diesel Defence DD serie

Diesel Defence DD10 Diesel Polishing systemen

Diesel Defence Fuel Polishing systemen bieden een eenvoudige en betrouwbare oplossing voor het handhaven van de diesel EN590 normen. Door een proces van recirculatie brandstof wordt continu gepasseerd door een reeks filters, het verwijderen van schadelijke...


Diesel Defence mobile Fuel Polishing systemen

Fuel Polishing Buggy's bieden een voordelige manier om de brandstof in kleine tanks zo effectief mogelijk te handhaven als de opgeslagen brandstof in grotere massatanks.

 

TS4U 's Diesel Defence Fuel Polishing Buggy’s zorgt voor het behoud van de kwaliteit van diesel, de diesel wordt opgeslagen in k...


Diesel Defence DC70 Fuel Cleaning Buggy

Stand-by generatorsets hebben een lage werkdruk. De brandstof in de dag tanks kunnen maanden worden opgeslagen of zelfs jaren. Dergelijke omstandigheden bevorderen de brandstof besmetting en vormen een bedreiging voor de betrouwbaarheid van de generator. De DC70 Cleaning Buggy is een voordelige manier om de besmetting in klei...


Locatie

Azewijnseweg 12

4214 KC Vuren

Contact

Telefoon: +31 (0) 183 201049

GSM: +31 (0) 6 2465 4653

Kvk nummer : 66197996

BTW nummer : NL189351056B01

Bank NL25 INGB 0007336068