+31 (0) 183 201049

Menu

Batterij verwarming

Batterij verwarming dekens en rollen verlengen de levensduur van de batterij en verbetert daardoor het startvermogen van de batterij, zelfs in de koudste omstandigheden.

Speciaal ontworpen om een batterij op temperatuur te houden van 27° C, Door het verwarmen van de batterij wordt het startvermogen gegarandeerd en levert het een rendement van 75% meer dan wanneer de batterij in wisselende temperatuur omstandigheden staan.

Voor een snelle, eenvoudige installatie, zijn alle standaard batterij verwarming dekens en rollen voorzien van een 1,8 m geaard snoer en stekker verbinding. De Hot Start verwarming dekens en rollen dragen bij aan de bedrijfszekerheid en is ideaal voor gebruik is in verschillende industrieën.


Batterij verwarming rollen

De HotStart 's batterij verwarming rollen zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: met thermostaat & zonder. Beide uitvoering verlengen de levensduur van uw batterij. De thermostaat uitvoering heeft een thermostaat met een bereik tot 65 °. De thermostaat houdt de verwarming rollen op de optimale bedrijfstemperatuur, ongeacht de omgevingscondities. De HotStart batterij verwarming rol is voorzien van een brandvertragend vinyl afwerking die olie en zuur afstoot.Voordelen van het gebruik van batterij verwarmings rollen

  • Verwarming rollen en dekens zijn ongevoelig voor accuzuur en olie.
  • Verwarming rollen en dekens zorgen voor een betere opwarming dan accuplaten of pads.
  • Verhoogt het batterij startvermogen met maar liefst 75 % en verlengt levensduur van de batterij.
  • Minder kans op schade door oververhitting en zurelekkage door gebruik van de uitvoering met thermostaat.

Batterij verwarming pads

De Hot Start batterij verwarmingsdekens werken op dezelfde wijze als de rollen met als belangrijkste verschil de manier van verwarmen van de batterij. De flexibel SBR rubberen dekens zijn special ontworpen voor installatie onder de batterijen en ze verwarmen hierdoor bottom up. Dit maakt de verwarmingsdeken special geschikt voor meerdere batterijen. Batterijen die in een geïsoleerde box worden geïnstalleerd moeten worden uitgevoerd met een thermostaat. Dit in verband met de mogelijkheid tot oververhitting.Voordelen van het gebruik batterij verwarming pads                                           

  • Flexibele SBR rubberen dekens zijn ontworpen voor installatie onder de batterij de verwarming gaat bottom up
  • Eenvoudige aansluiting
  • Standaard pad voor enkele batterijen.
  • Speciale pads beschikbaar voor meerdere accu's.

Andere oplossing voor koude en extreme omstandigheden.

Batterij verwarmingsystemen verlengen de levensduur van de batterij en verbetert het startvermogen, zelfs in de koudste omstandigheden. Verdere verbeteringen kunnen worden bereikt met de integratie van de Hotstart gerenommeerde smeerolie kachel, die de smeerolie van de motor warm en stroperig houdt wanneer de motor stil staat.


Locatie

Azewijnseweg 12

4214 KC Vuren

Contact

Telefoon: +31 (0) 183 201049

GSM: +31 (0) 6 2465 4653

Kvk nummer : 66197996

BTW nummer : NL189351056B01

Bank NL25 INGB 0007336068